Gulvlakering

Søger du gulvlakering i Holbæk eller Odsherred området?

Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Lakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. Gulvlakering er også et rigtig godt valg, hvis du hverken har så meget tid eller lyst til at vedligeholde dit gulv. Når man har lakeret sit gulv, er det let at holde rent, bare med støvsugning og afvaskning.

Reparation og valg af gulvlakering

Et lakgulv er næsten umuligt at reparere. Ridser vil ikke jævne sig ud, og hvis man prøver at fjerne pletter vil der opstå farveforskelle. Derfor skal det normalt have 2 til 3 lag gulvlakering, for at sikre at det holder så længe som muligt.

Når du skal vælge din lakering til dit gulv, er der flere ting du skal have i tankerne, for at få det optimale resultat. Hvad er dit gulv lavet af, hvilke muligheder for lakering giver det, og hvor meget skal det kunne holde til? Disse er blot nogle af de ting man skal overveje. Vi hjælper dig med rådgivning og vejledning, så du kan få den lakering som passer bedst til dig og dine behov.

Gulvlakering i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger.

Hos ASA Gulvservice kan vi hjælpe med at udføre alle former for gulvbehandling, gulvafslibning og gulvlakering i Holbæk & Odsherred.
Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med lakering af gulve for både private og boligforeninger.

Lakering af gulve i Holbæk og Odsherred

Ring til ASA Gulvservice, for et uforpligtende tilbud: 4031 1545

Vi kan også hjælpe dig med gulvbehandling og gulvafslibning.