Gulvlakering

Søger du gulvlakering i Holbæk eller Odsherred området?

 

Gulvlakering i Holbæk, Odsherred og omegn for private, erhverv og boligforeninger.

 

Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. Gulvlakering er også et rigtig godt valg, hvis du hverken har så meget tid eller lyst til at vedligeholde dit gulv. Med gulvlakering er det let at holde rent, bare med støvsugning og afvaskning.

 

Et lakgulv er næsten umuligt at reparere. Ridser vil ikke jævne sig ud, og hvis man prøver at fjerne pletter vil der opstå farveforskelle. Derfor skal det normalt have 2 til 3 lag gulvlakering, for at sikre at det holder så længe som muligt.

Når du skal vælge din gulvlakering er der flere ting du skal have i tankerne, for at få det optimale resultat. Hvad er dit gulv lavet af, hvilke muligheder for lakering giver det, og hvor meget skal det kunne holde til? Disse er blot nogle af de ting man skal overveje. Vi hjælper dig med rådgivning og vejledning, så du kan få den lakering som passer bedst til dig og dine behov.

Gulvlakering af ASA Gulvservice

 

 

Hos ASA Gulvservice kan vi hjælpe med at udføre alle former for gulvbehandling, gulvafslibning og gulvlakering i Holbæk & Odsherred.
Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med gulvlakering for både private og boligforeninger.

 

 

Gulvlakering i Holbæk og Odsherred –

Ring for et uforpligtende tilbud: 4031 1545

 

Vi kan også hjælpe dig med gulvbehandling og gulvafslibning.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud.