Gulvafslibning i Holbæk & Odsherred

Få dit nye gulv tilbage med professionel gulvafslibning i Holbæk!

 

ASA Gulvafslibning i Holbæk, Odsherred & Omegn

Er du på udkig efter en dygtig gulvsliber der vægter præcision.. kvalitet og pris? Vi tilbyder gulvafslibning i Holbæk, Tølløse, Odsherred og omegn.

gulvafslibning i holbæk

Gør dit Gulv så godt som nyt med en gulvafslibning i Holbæk

Er dit gulv begyndt at se slidt ud, og er der mange synlige ridser i lakken? Du kan med en gulvafslibning få liv i dit gamle gulv, og få det til at se helt nyt ud igen. Du kan fjerne næsten alle skader på dit trægulv med gulvafslibning. Først fjernes der rester fra den tidligere efterbehandling, og eventuelle ujævnheder i gulvet glattes ud. Derefter får gulvet en finslibning, som giver det en glat overflade, og et flot resultat.

Behandl dit gulv i mod skader og ridser med en Gulvafslibning i Holbæk

Hvis dit gulv har meget dybe skader, ridser, lim osv. kan du dog være nødt til, at få foretaget en gulvafhøvling, men det er i meget få tilfælde, at det er nødvendigt. I de fleste tilfælde kan man klare sig med en gulvafslibning. Det tærer ikke på gulvet, da det kun er et meget tyndt lag der fjernes. Vi klarer alle opgaver indenfor gulvafslibning i Holbæk og omegn, så tøv ikke med at kontakte os.

Mange vælger at dække deres grimme og kedelige gulve med gulvtæpper, men det er faktisk billigere at få foretaget en afslibning af gulvet. Før du bestiller gulvafslibning, er det vigtigt at have styr på gulvets nuværende stand. Vi står naturligvis til rådighed, så vi kan rådgive og vejlede dig, så du ender ud med det bedste resultat.

Vi er din lokale gulvsliber i Holbæk, Odsherred og omegn og vi kan hjælpe med at udføre alle former for gulvbehandlinger. Vi har altid fokus på høj kvalitet, og gør vores bedste for at fremføre det bedste i netop dit gulv. Klik her for at få mere information om os og hvad vi udfører!